Digitale oplossingen voor de houtbranche

40 jaar ervaring in de
digitalisering van hout
Maximaliseer jouw succes met
de nieuwste technologie & functies
Toegevoegde waarde van de combinatie
van branche-expertise & standaard ERP

Welkom bij acadon

Wij zijn al meer dan 40 jaar digitaliseringspartner voor bedrijven in de houtindustrie. Onze ERP-oplossingen op maat zijn ontwikkeld met en voor bedrijven in de houtbranche. Daarom kun je vertrouwen op een competent team en geavanceerde software.
acadon zentrale 2

Onze oplossingen

Jorrit Wulffers
Jorrit Wulffers
Strategie Consultant

Plan nu een adviesgesprek

Ik adviseer je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Onze apps & plug-ins

Naast acadon_timber bieden we apps & plug-ins om jouw werkprocessen nog sneller en beter te maken.
Meer dan 200 bedrijven en 5000 mensen werken dagelijks met onze oplossingen

9 redenen om over te stappen naar acadon

Soepele overgang

Wij begeleiden je soepel tijdens de overgang naar onze acadon_timber oplossing. In nauwe samenwerking met jouw en je collega’s plannen we het implementatieschema, organiseren we trainingen en zorgen we voor een naadloze gegevensoverdracht.

Expertise

Jouw zorgen zijn bij ons in deskundige handen: je spreekt met specialisten uit de houtbranche die bekend zijn met de uitdagingen die jij wilt overwinnen. Deze experts staan aan jouw zijde om je processen te optimaliseren.

Uitstekende ondersteuning

Dankzij onze grondige kennis van onze klanten kunnen we snelle en ongecompliceerde hulp bieden. Doordat we je behoeften kennen, kunnen we efficiënte oplossingen leveren.

40 jaar ervaring

Onze experts hebben meer dan vier decennia ervaring in de houtbranche, waardoor ze je ondersteuning op maat kunnen bieden.

Apps & plug-ins

De standaardversie van de acadon_timber oplossing biedt al talloze specifieke details voor houtbedrijven. Soms is het echter maatwerk nodig. Onze basisoplossing kan flexibel worden uitgebreid volgens jouw behoeften.

Microsoft Partner

Door acadon_timber te gebruiken in combinatie met Dynamics 365 Business Central, profiteer je van alle voordelen van de Microsoft-wereld. Maak gebruik van het toekomstgerichte Microsoft-platform.

Up2Date

Met onze oplossing blijf je altijd up-to-date met de nieuwste technologie en functionaliteit. We zorgen ervoor dat je voortduren profiteert van de nieuwste ontwikkelingen.

acadon_community

Wij voorzien in jouw individuele behoeften! Elk jaar hebben gebruikers van de acadon_timber oplossing de mogelijkheid om zowel online als persoonlijk te netwerken.

OnPrem of Cloud

Het gebruik van acadon_timber is flexibel: je kunt de oplossing eenvoudig in de cloud gebruiken of we kunnen het voor je beschikbaar maken op je eigen server of in een datacenter naar keuze.

Actuele webinars

Leer tijdens regelmatige webinars hoe je jouw processen nog efficiënter kunt afhandelen met acadon.
🔴 LIVE

Webinar
Catalogusartikelen

19.04.2024
60 min.

In dit webinar zullen Dennis en Samuël starten met de basis van catalogusartikelen. De functionaliteiten ontwikkeld door Microsoft komen aan bod, zowel als de functionaliteiten die wij extra hebbe...

🔴 LIVE

Webinar
Houtproductie

19.04.2024
30 min.

In ons webinar ‘Efficiënte houtproductie: optimaliseer uw processen met onze ERP-software’ leer je hoe onze op maat gemaakte ERP-oplossing specifiek is ontworpen om te voldoen aan de unieke ei...

🔴 LIVE

Webinar
Houthandel

19.04.2024
30 min.

In ons webinar ‘Optimaliseren van Houthandelsactiviteiten: Het ontgrendelen van de kracht van onze ERP’, leer je hoe onze op maat gemaakte ERP-oplossing specifiek is ontworpen om te voldoen aan...

Alles uit één hand:
IT-service & beveiliging

Begin samen met ons aan de toekomst van de houtbranche. Naast onze ERP-oplossingen op maat bieden we nu ook geavanceerde IT-services en eersteklas IT-beveiliging. Jouw bedrijf profiteert van een allround service, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw kernactiviteiten.
it-service

De nieuwsbrief voor de houtindustrie

Blijf op de hoogte met de acadon nieuwsbrief.

Word onderdeel van het acadon-team

Je wilt aan de slag en laten zien wat je in huis hebt. Natuurlijk niet in een toxische omgeving. Solliciteer daarom bij acadon en maak deel uit van een team dat op gelijke voet werkt.
karriere bei acadon teaser

De blog voor de houtbranche

eu vorordnung holz

Navigeren door de EUDR met acadon_timber

Nu de houtindustrie de roep om duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid omarmt, staat nieuwe regelgeving centraal om positieve verandering te stimuleren. Een daarvan is de European Union Deforestation Regulation (EUDR), die de [...]
verder lezen
timber tree
timber tree
acadon logo
acadon B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring in ERP-software voor de houtbranche. Als Business Optimizer ontwikkelen wij passende oplossingen en strategieën voor jouw bedrijf.
© 2024 acadon B.V. Alle rechten voorbehouden.

Webinar herhaling

Meld je nu aan voor het webinar!

Vraag nu vrijblijvend advies aan!

Vraag nu een gratis demo aan!