Omzet. Winst. Transparantie. Startklaar.

timber365 – uw hout software

Ontdek de software die het werk in de houtbranche aanzienlijk makkelijker maakt. Zorg dat uw onderneming meer tijd krijgt voor het realiseren van meer omzet.

timber365 helpt u in de gehele waardeketen van de houtbranche uw processen te optimaliseren en brengt u  onder andere de volgende voordelen:

  • meer omzet bij gelijk personeelsbestand 
  • eenvoudige omgang met maatberekeningen zoals maatwinst/ -verlies, eenheidomrekeningen 
  • hoge investeringszekerheid- de huurlicentie is voor elke gebruiker maandelijks op te zeggen

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op of  bekijk hieronder de vele mogelijkheden van timber365 onder functies.

view_carousel
Pakketten & Prijzen

Pakketten & Prijzen

Vanaf €99,- per maand heeft u al toegang tot de ERP oplossing met de houtfunctionaliteiten. Maak een keuze uit een van de 3 pakketten met elk verschillende functionele mogelijkheden

Prijzen opvragen

done
Functies

Functies

CRM, orderverwerking, boekhouding, productie en meer – speciaal op de wensen van de houtbranche aangepast.

Naar de Functies

remove_red_eye
DEMO

DEMO

Vraag een demo omgeving aan en test nog alle functionaliteiten in timber365 – 30 dagen toegang, geheel vrijblijvend, zonder kosten.

Naar Demo


timber365 is een product van acadon AG.  acadon heeft bijna 40 jaar ervaring als IT specialist (software) voor de houtbranche. De oplossing is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en is aan de speciale eisen en wensen van de houtbranche (waaronder ook productie) aangepast.  Ontdek meer over timber365, en wat daarachter zit.